Korábbi projektek

PONT Fesztivál programjai

A Fórum szervezte a Budapesti Tavaszi Fesztivál és a Hangvető által megvalósított PONT Fesztivál színpadi programjait 2018-ban. A Fesztivál célkitűzése, hogy interaktív programokon és színpadi produkciókon keresztül átélhető közelségbe hozza azokat a kulturálsi kincseket, melyeket az UNESCO is elismer.

 

Ugródeszka

2018-ban Fórum, a Hangvető és a Halmos Béla Programiroda zenei menedzsment workshopot szervezett a nemzetközi fesztiválokhoz és showcase jelentkezéshez kapcsolódóan.

 

Szellemek hangjai

2016-ban egy új, csereprogramot indított el a Fórum a Népművészetért Közhasznú Alapítvány az EGT Alap támogatásával, melynek középpontjában a számi és roma művészek közötti kulturális párbeszéd állt.

 

Gypsy Heartbeats

A Fórum közreműködésével jött létre a WOMEX15 megnyitó koncertje. A Gypsy HeartBeats műsora a romák kivételes, a zenei hagyomány éltetésében és megújításában játszott szerepe előtt tisztelgett.

 

Hungarian Heartbeats

2011-ben a Fórum szervezte és rendezte a WOMEX ünnepi nyitógála műsorát Koppenhágában. A kifejezetten erre az alkalomra összeállított nagysikerű Hungarian HeartBeats program azt a zenei és kulturális diverzitást mutatja be, ami ma Magyarországon a táncház-mozgalom hagyományaiból indulva virágzik.

 

Tükrös Tábor

A Fórum működésének első évtizedében népművészeti nyári kurzusok szervezését látta el, ahol néptáncot, népzenét, népművészetet és kézművességet tanulhattak a résztvevők.

 

Partnerek